Οι πάροχοι πληρωμών μας

Θέλουμε να δέχεσαι τις πληρωμές σου εύκολα και γρήγορα γι’αυτό και συνεργαζόμαστε με τους πιο δημοφιλείς και έμπιστους παρόχους online πληρωμών, που υποστηρίζουν όλους τους τύπους χρεωστικών και πιστωτικών καρτών.

Απλά διάλεξε αυτόν που προτιμάς για να δέχεσαι τις πληρωμές σου. Και φυσικά, το Elorus δε χρεώνει επιπλέον προμήθεια για τις συναλλαγές σου.

Αυτόματες υπενθυμίσεις πληρωμών

Με τη βοήθεια του Elorus, μπορείς να διαχειρίζεσαι τη βάση πελατών σου και τις οφειλές τους. Στείλε αυτόματα ειδοποιήσεις για ληξιπρόθεσμες οφειλές και όρισε υπενθυμίσεις για όποιο σκοπό επιθυμείς, όπως για ανεξόφλητα έξοδα και προσφορές που έχουν απορριφθεί.

Πιστώσεις και επιστροφές

Έχεις τη δυνατότητα καταγραφής επιστροφής χρημάτων αλλά και δημιουργίας πιστώσεων στους πελάτες σου για μελλοντικές συναλλαγές. Οι πιστώσεις αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε στιγμή για την αποπλήρωση τιμολογίων.

Λάβε πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας σε τρία απλά βήματα

Ετοιμάσου για το πιο γρήγορο και εύκολο ταξίδι online πληρωμών

1. Διάλεξε πύλη πληρωμών

Διασύνδεσε το VivaWallet ή οποιονδήποτε άλλο πάροχο προτιμάς με το Elorus.

2. Στείλε τιμολόγια

Σύνδεσε τα τιμολόγιά σου με την πύλη πληρωμών και στείλε τα στους πελάτες σου.

3. Λάβε τις πληρωμές σου

Οι πελάτες σου επισκέπτονται τον ειδικό σύνδεσμο URL και σε εξοφλούν online με κάρτα.

Διαχείριση μετρητών και ρευστότητας

Θέλουμε να απλοποιήσουμε τον τρόπο που δεχέσαι πληρωμές αλλά η εξόφληση οφειλών online ή με κάρτα δεν αποτελούν μονόδρομο. Οι πελάτες σου μπορούν να πληρώσουν τις οφειλές τους με μετρητά, επιταγές ή μέσω τραπεζικής συναλλαγής. Στο Elorus, καταγράφεις και παρακολουθείς τα πάντα!

Ξεκίνα σήμερα με το ΔΩΡΕΑΝ πλάνο!

Χωρίς κάρτα, χωρίς καμία δέσμευση.